Hanne Lapere | Edelsmid ° Juwelen op maat ° Workshops

Mijn verhaal

elegant - duurzaam - persoonlijk


Hey!

Mijn juwelenavontuur startte in een klein winkeltje in Dinan (Frankrijk) waar ze parels verkopen. ‘Tof!’ dacht ik, ‘ik kan mijn eigen oorbellen hiermee maken!’. Zo begon ik met voornamelijk oorbellen te maken en occasioneel te verkopen. Enkele jaren geleden startte ik dan in bijberoep met ‘Koru juwelen’. Ik ging aan de slag met goud- en zilverdraad en plooide dit tot mooie, elegante, organische vormen. Een koru is een spiraalvorm en staat symbool voor groei, nieuw leven en kracht.

In mijn constante zoektocht naar groei en ontwikkeling besloot ik om een voltijdse dagopleiding goudsmid bij Syntra te volgen en zo de volgende stappen te nemen in mijn avontuur.

Vandaag ben je welkom in mijn atelier te Beerlegem waar we samen op zoek kunnen gaan naar een juweel dat op jouw lijf geschreven is.


Mijn visie

Ik wil dat iedereen in het proces van grondstof naar juweel het zo goed mogelijk heeft. Daarom kies ik bewust voor oud goud of fairmined goud. Ik ga op zoek naar duurzame materialen voor mijn atelier en ik werk met gerecycleerde materialen voor mijn verpakkingen en promotiemateriaal.

Jouw verhaal is belangrijk voor mij. Daarom zal ik uitgebreid de tijd nemen om te luisteren naar jouw wensen en noden. Zo komen we samen tot een ontwerp waar iedereen tevreden over is.